loading...

چی بپزیم ؟

بازدید : 121
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 6:32

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:

پیراشکی گوشت یکی از غذاها ، یا پیش غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ برای مراسم ، جشن‌ها و میهمانی‌های شماست .
امروز قصد داریم و خاص را به شما آموزش دهیم .طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی پیراشکی گوشت یکی از غذاها ، یا پیش غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ برای مراسم ، جشن‌ها و میهمانی‌های شماست .

Image result for پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:

مواد خمیر :
آرد 3 لیوان
خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب 1 لیوان
روغن 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
مواد گوشتی :
پیاز : 1 عدد
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
فلفل دلمه‌‌‌ای خرد شده : 1 عدد
قارچ : 300 گرم
رب : به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

مراحل تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی

1- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی‌که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه‌‌‌ای بریزید و مخلوط کنید
2- سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

3- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی‌هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
4- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
5- داخل کاسه‌‌‌ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیررا بپوشانید و در جای گرمی‌1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
نکته : این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
نکته : این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

طرز تهیه مواد گوشتی :
1- ابتدا پیاز خرد شده را در کمی‌روغن تفت میدهیم بعد گوشت چرخ‌کرده را افزوده و درب ظرف را گذاشته تا مقداری بپزد…فلفل دلمه را خرد کرده و می‌افزاییم…قارچ را جداگانه تفت میدهیم… نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه دلخواه را به مواد گوشتی اضافه میکنیم…در آخر رب را می‌افزاییم و قارچ را هم افزوده و مخلوط میکنیم…
2- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز میکنیم و هر مدل که دوست دارید میپیچید و روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ، شیر و زعفران و کنجد رومال می‌کنیم…
3-خمیر را در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم،
4- بعد پنج دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی پیراشکی ما طلایی شود .

منبع:foodpad2.wordpress

طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 7
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 30
  • بازدید کننده امروز : 31
  • باردید دیروز : 9
  • بازدید کننده دیروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 93
  • بازدید ماه : 174
  • بازدید سال : 174
  • بازدید کلی : 2809
  • کدهای اختصاصی